18 de març de 2022

Yo no soy racista, pero...

Teatre Blas Infante (Badalona)

PLACES LIMITADES

Si has arribat fins aquí és perquè volies saber qui havia dit aquesta ximpleria. Normal. El grup de teatre del Casal dels Infants també estava fart de sentir aquest tipus de frases i és per això que al 2020 vam decidir crear una obra teatral basada en aquesta mena d'escenes i comentaris que vivim al nostre dia a dia. Així, després de moltes converses i reflexions va sorgir l'obra:

YO NO SOY RACISTA, PERO...La nostra nova obra té com a títol “Yo no soy racista, pero…” i aborda les vivències relacionades amb el racisme del dia a dia. Es tracta d'una obra que neix de la necessitat del grup de joves d'expressar el seu malestar i el seu anhel de canvi respecte a aquest tema.

L'obra tindrà lloc el 18 de març de 2022 al Teatre Blas Infante de Badalona i començarà a les 18.00. L'entrada es realitza a taquilla inversa. Creiem que és important que les persones que vinguin a veure l'obra puguin col·laborar solidàriament aportant el que creguin just i convenient després de l'experiència viscuda al teatre, és a dir, a la sortida. Les donacions es destinaran a la millora de la qualitat del projecte Jove del Casal dels Infants de Badalona.

Si com nosaltres estàs fart o farta d'escoltar la frase "Yo no soy racista, pero..." i vols venir a veure l'obra de teatre i reflexionar al nostre costat, només has d'apuntar-te amb nom i cognom fent clic al següent botó:

Teatre Blas Infante

Carrer d'Andrés Segovia, 45. 08913, Badalona.

Metro

Sant Roc (7 minuts caminant)

La Salut (8 minutos caminant)